Intresseklubben

Heej :D Nu var det återigen ett tag sedan jag skrev här! Det senaste jag skrev var att jag och Katre skulle ut och partaja. Det var väldigt kuuul. Vi gick till en bar där det var full rulle, galna spanjorer som tittade på fotboll. Sen hamnade vi på "the" club i byn. Vi kom dit vid ett och stannade till lite över fem. Så då förstår ni nog att vi hade kul! Nu, pay attention, haha. Jag dracl en öl, två tinto de verano, en mojito och en vatten men spenderade bara 8 euro. Det är ju lika mycket som en drink kostar i Sverige, gaalet haha.

Nu är det måndag och jag sitter här och tittar på Intresseklubben! Igår insåg jag att det finns på youtube (både nya och gamla säsongen) så nu kan jag titta hur mycket som helst. Om ni inte har sett det så måste ni göra det, det är SÅ OTROLIGT roligt. Jag tror faktiskt det är det roligaste programmet jag sett, ärligt! Jag skrattar hela tiden typ, haha. SÅ bra!!

Ikväll kl. 19 är det MFF-Mjällby och det tänker jag inte missa för allt i världen! Efter det ska jag ut och springa lite! Så ser dagen ut, vi hörs! :D

Jahijaha

Snart dags att bege sig ut på dåligheter! Haha, nej då men kul ska det bli. Detta är ju första gången jag är ute och roar mig på ungefär 2,5 månad (minst) så ja, det blir roligt! :)
Det som inte är lika roligt är att det pissregnar och jag ska gå ända ner till byn på grusväg.. När jag är framme lär det se ut som att jag vandrat genom ett träsk haha.
Men det blir nog värt det, jag har i alla fall ett paraply! ;)

Ser arg ut, men det är i alla fall en bild haha! :D

28 SEPTEMBER

På tisdag är det oktober, kan ni fatta?! Tiden går så fort så man blir ju rädd nästan! Hej förresten, haha. Idag gick städningen så himla fort, det känns inte ens som att jag har städat alls. Bara bra i och för sig!

Nu har vi nyss lunchat och jag funderar på att ta mig en powerwalk, det hade varit göttis. Ikväll ska jag träffa Katre, vi ska ut och ta lite drinkar och sånt där så det blir nog kul :D Jag slipper frukosten imorgon bitti så jag behöver inte gå upp förrän 10 ungefär. Fenomenalt :D

Nej, nu ska jag på den där PWn innan jag ångrar mig! Hörs sen! :)

Min favoritlåt, alla kategorier

 

Fredag!

Då var det fredag, IGEN. Vilket innebär att det är Doobidoo ikväll, yay! Så bra!! Haha. Tittar alltid på det hemma i Sverige, inte ens Spanien kan skilja oss åt ;)
Idag kom även ett litet paket på posten, som bland annat innehöll Marabous Lakritschoklad! Det är min favorit så det var ju bra! ;) Perfekt till fredagsmyset, haha :D
Min laddare till telefonen slutade att fungera igår, bara så där! Sjukt irriterande, det brukar ju gå ändå när man snirklar till sladden lite. Men naaej inte denna gången. Som tur är tillhör Amina #teamsamsung och hon hade två stycken laddare så jag fick låna en av hennes så länge! Tur var väl det :D
Imorse vid frukosten skar jag mig i fingret, ganska djupt dessutom. Det blev liksom som en liten hudslamsa som hänger, haha. Tror ni det var lätt att städa fem rum efter det, neeej. Det gjorde ganska ont, haha. Men jag överlevde ;)

Det var det jag hade att bjuda på! Puss! ;*

260913

Hej kära friends! Hur är det mer eeeer idag? Med mig är det bara fint. Jag har varit lite effektiv nu på eftermiddagskvisten! Fick lite random energi - så nu har jag tömt diskmaskinen, städat på dass och på rummet (röjt undan, sopa, moppa, damma!), sorterat klädberget i garderoben, fixat sladden till mina hörlurar som sjunger på sista refrängen ( :'/ ) och sist men inte minst sorterat i plånboken! Inte illa va?!

Nu sitter jag här och dricker lite grönt te, ska snart ut och motionera litta granna! Gäller att passa på med denna energi ;) Sen skall dagens ab-workouts göras! ;) Kväll vet jag inte riktigt, tror jag ska leta reda på någon bok ute i bokhyllan! Jag har blivit trött på att sitta vid datorn och titta på film/serie varje kväll, så jag får försöka variera lite! Vi hörs senare, puss och kraam!

P.S.!!! Idag pratade jag med en dam från USA som var här med sin dotter. Det visade sig att hon hade bott i Wilmington, North Carolina!! Alltså där de spelade in One Tree Hill! Jag kan inte ens beskriva mina töntiga känslor jag fick där, jag dog lite! Så coolt, haha!! Ja, jag skulle bara säga det hahah


TJÄÄÄNARE

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade så jag kände att det var dags! Dagen började ansträngande, det var några som ville ha frukost en hel timme tidigare. Det innebär ju att jag också får gå upp en timme tidigare, kul ;) Men men, det dör man inte av... Tror jag ;)

Nu har vi nyss lunchat! Eller ja, nyss och nyss, 1,5 timme sen kanske. Jag sitter här vid datorn nu och smälter maauden och fixar med lite playlists på Spotify. Vid fem är det träningstajm! Jag, Nettan och Sebbe (Spettans pojkvän, hur han nu kom in i det hela vet jag inte haha) har hittat en "30-Day ab challenge" som vi ska köra. Första dagen var igår! Blir nog kul ;) Ska springa en runda också, of courseee. Jag har faktiskt bara vilat en dag på minst en vecka nu, heja heja!

Och kl. 19 smäller det, Skåååånederby. HEJA DI BLÅE FÖR GUDS SKULL.

 

Här har vi den, jag gjorde en förhand eftersom jag inte kan skriva ut den. Blev det inte tjusigt?! ;)
 
ME RIGHT NOW
 

TÄNK VAD SÖT MAN KAN VARA

 

Slut på denna vecka

Då var denna veckan slut! Avslutade den på bästa sätt med en powerwalk, fem km på 50 minuter. Helt okej om man tänker att jag gick mördarbacke-hållet. Känns i vaderna! ;) Förresten, jag köpte en hår inpackningsgrej (skriver grej eftersom det inte riktigt är en inpackning eftersom den inte behöver verka) häromdagen som jag testade idag, riktigt bra var den! Den heter Repair-något, och håret blev verkligen lenare och glansigare! Superduper. Kan lägga ut bild på den imorn ;) Sen rakade jag benen också, woho!! Det är så fruktansvärt tråkigt så jag skjuter upp det hela tiden, men idag blev det äntligen av, haha! Vet inte hur många gånger jag rakat ett halvt ben och sen tänkt "Åhhh, nej jag orkar inte" Och sen har jag struntat i det, hahah.
 
I morgon är det måndag, men inte vilken måndag som helst utan mina kära pappas födelsedag! Hela 44 år, han börjar bli stor nu! ;) Grattis pappsen! 
 
Skulle ta en bild så att inlägget blev lite roligare, det slutade såhär...
 
Blev lite wild & crazyyy
 
 
 

 

 

SAKNAR ER MINA GRISAR! ♥


Fiiiiin dag!

Hej paaals! Idag har allt gått som på räls, städning och frukost och allt. Bossen och bossinnan (hhehe) bjussade på lunch nere i byn! Tänk vad generöst! ;) Igår köpte de chips till moi, och idag bjuder de på lunch - det är ju som de känt mig hela livet! ;) Maaaut, haha! ♥ MEN, gud vad jag ska ut och powerwalka sen! Tapas, glass, öl, läsk... No good! Men det är inte hela världen, man får ju unna sig! Jag är ju faktiskt i Spanien ;)
 
Nu sitter jag och lyssnar på Peeeking-MFF, skulle tittat på en fulstream (roligaste ordet haha) men de visade ju fel match :S Jävla aapor! Så nu får jag lyssna via radio i stället. Men ja, det gör inte så mycket egentligen. Jag slipper störa mig på den dåliga kvalitén, haha. Nej, nu ska jag fortsätta lyssna! Vi hörs sen! 
 
 

Söndag

Sitter i köket och väntar på att gästerna ska hugga in. Än så länge finns det inga livstecken, men det är bara en tidsfråga! Jag är så sjukt trött, helt matt i kroppen,  haha. Som om inte det vore nog har jag mensvärk också. Bläääööoååå ungefär. Som tur är så är det inget rum som sticker idag, vilket innebär att jag inte behöver städa några hela rum, bara se över dem. Vilket tar knappt hälften så lång tid <3 Ibland planerar Gud det bra hahaha 
 
 

FRIIDAY

Var ute och sprang en runda efter att jag städat klart, sen hoppade jag in i duschen och sen var det lunch! Glass, grädde och chokladkaka till efterrätt, yummyy. Tur jag tränade innan ;) Nu sitter jag på rummet och tittar på Idol, har tre avsnitt att ta igen så här kommer jag nog bli sittande ett tag :D
 

Uppe med the tupp!

Idag vaknade jag ungefär fem över sex och kunde inte direkt somna om så jag gick upp! 1,5 timme tidiare än vanligt ungefär. Tänkte först ut och springa en runda men jag är lite skeptisk nu när det är mörkt ute, haha. Så det sket jag i, for now ;) Nu sitter jag och sminkar mig och lyssnar på musik!! Gud vad glassigt va! ;) Testade den där facescrubben jag köpte igår, jäkla bra! Jag är helt len i ansiktet :D Den får bra betyg :D Nej, nu börjar hungern ta över. Frukosssst!

Bildbomb från idag

Träningsstrumpor! Alltid bra att ha :D
 
Träningströjor, fett najsiga! Kostade bara 9 euro styck så jag kunde inte motstå ;)
 
Lite beauty stuff!
 
Träningsbrallor! Jäkla heeeta. De är svarta, inte grå som det ser ut på bilderna :)
 
Fett snygga jeansss.
 
Vanlig basic lite oversize tröja, passar till allt så det var ett mucho bra köp :D
 
Slängde mig i sängen när jag kom hem haha
 
Asfin tröja med knappar längst ryggen. Den är ganska tight, ser inte riktigt ut så på bilderna..
Letat i hela Spanien efter en sån här fan!! Och så går jag in i en skabbig liten kinesaffär och hittar en för 5,50! Inte ens en 50-lapp! De kostar ju minst 200 i Sverige! För er som inte vet är det en sån man mobilen i på armen när man springer..
 
Utsikt
 
 
Gamla stan
Solen imorse när jag var ute och sprang
 
 
Leeejonmanen, haha
Bästa stället att ta en paus på!
Godaste glassen! Köper alltid den haha 
 
 
 
 

19 september!

Japp, där var jag idag som sagt. Gillar Ronda mer och mer för varje gång jag är där. Dock var där ovanligt mycket turister. Det brukar komma busslaster med kineser, men nu var det busslaster från hela Europa,  svenskar till och med! Jag hamnade mitt i en svensk flock, haha. De gick på guidad tur i gamla stan och jag smög efter lite, haha. Ovanligt skönt väder idag, lahom varmt!
 
Jag köpte lunch på ett ställe jag bara köpt dricka på innan, beställde en baguette med "Cheese, fried tomato, mushrooms and oregano". Det låter gott eller hur?! Men neeej, det var det inte! Det var typ en kall seg baguette med lite tomatsås, ost och sån svamp från en burk. Helt kall, och fan det var inte gott. Men jag åt det ändå för jag hade ju betalat för skiten, haha. *snål-Edith*
 
Weeell, nu sitter jag i köket och äter lite macka och dricker te! Tog foto på mina köp innan så de dyker upo här ikväll :)
 
 

Wednesdaaaay!

Jajamen, det var det idag. En rätt bra sådan efter lite om och men, haha ;) Nu sitter jag i alla fall i sängen och inväntar tröttheten. Jag är ledig imorgon, vilket är väldigt skönt för jag känner mig en aning slut i huvudet. Jag ska inte göra något speciellt, tänkte åka in till Ronda och köpa jeans och någon tröja. Det behövs, jag går nästan alltid runt och fryser inomhus (trots att det är 25 grader + sol ute) så jag måste bunkra upp lite innan det blir ännu kallare ute ;) Jag ska sätta alarmet på 08.00, springa en runda sen går bussen 10.00 till Ronda, det är det som händer imorgon! Så nu vet ni ;)


170913

Det var halva september det! Jag vet att jag skriver detta i nästan varje inlägg men det är ju helt sinnessjukt hur fort tiden går. Jag såg att det blivit höst på riktigt i Sverige, jag är avis! Det hade varit så himla mysigt med en svensk höst. Jag missar ju inte hela med tanke på att den riktigt vintern inte brukar börja förrän i januari ungefär, haha ;) Nog talat om det, här i Spanien är det 25 grader och inte ett moln på himlen. Rätt härligt det också!

I detta nu sitter jag i köket, äter pizza och suurfar lite på näätet. Tog nyss emot två gäster, jag tänkte läänge på vem det var mannen liknade. När jag stod och pratade med honom kom jag på att han ser precis ut som Vern Shillinger (J.K. Simmons) i Oz! Lite läskigt, haha! Vern är ledaren för en grupp nazister i fängelset, de mördar och våldtar och gud vet vad. Och så var gästen så lik honom!! Haha, usch! Men nog inte till sättet i alla fall, får vi hoppas. Nu svamlar jag som aldrig förr känner jag, ska äta upp min pizza nu! Vi hörs seeen :*


Måndag igen!

Dagarna går in i varandra så mycket här, så jag hat ingen måndagsfeeling alls, haha. Tur det kanske ;) Nu sitter jag nere i köket och äter min frukost. Jag gick upp tidigt så jag slipper stressa och bara kan ta det luungt. Väldigt skönt :) 
 
På onsdag firar jag och Spanien 8-veckors jubileum! Vilket innebär att halva tiden i stort sett gått. Visdt har det gått fort? Jag har lite svårt för att leva i nuet känner jag, planerar redan och räknar inför Sverige.  Jag vet att när jag kommer hem igen kommer jag ångra att jag inte njöt mer av tiden här,  haha. 
 
 

150913

Hej kära vänner! Denna dagen har varit rätt dryg, jag har varit på rätt dåligt humör men försökt hålla det inom mig, haha. Ibland är det bra att städning är lite terapeutiskt (stavningen..) ;) 
Hur som helst har jag nyss avslutat lite kvällsträning, sprang en runda sen lite styrka. När jag kommer hem till Sweden ska jag joina något gym. Jag har ju tänkt det i flera år med aldrig blivit klar till det, men nu när jag verkligen kommit igång på riktigt med löpningen så känner jag mig väldigt sugen på att gymma också. Det finns ett gym här i byn men känner inte riktigt att jag vill dit, vet inte varför egentligen.. Men det känns inte helt 100, haha. Och det kostar 25 euro i månaden! För ett litet skruttepluttgym på landsbygden i Spanien! 25 euro motsvarar ju ungefär 250 spänn, ett vanligt gym i Sverige kostar ju från 99 och upp. Sjukt att det kan kosta så mycket här ;P
 
Nu sitter jag i alla fall på rummet, spelar Yatzy med mamma på telefonen, äter en yogurt och dricker lite vann! Får se om jag kanske sätter igång ett avsnitt Oz, det var längesen nu! Eller kanske det blir något helt annat, den som lever får se! ;)
 
Fjortisbild från veckan!

Lördag 14/9 2013

..är det idag! Tiden går så himla fort! Jag har ju nästan varit här halva tiden nu. Ibland känns det som att jag varit här i två veckor och ibland känns det som ett år. Konstigt det där!

Nu sitter jag i alla fall och inväntar gäster. Tog nyss emot ett brittiskt par, de sa "your English is beauuuutiful". Thanks liksom, betyder lite extra när det kommer från engelskspråkiga ;) Haha, nej men det är kul att höra :) Dock pratar jag dubbelt så bra engelska när man pratar med folk som har det som förstaspråk, haha.

Nej jag skulle bara in och säga att jag överlevde fredagen den 13e, nu ska jag återgå till mina skvallerblaskor ;)



Fredagsmyyys

Jag tog mig en powerwalk nu på kvällskvisten,  duschade och sen hamnade jag framför TVn. Så kul var min fredag ;) Nu har jag tagit fram lite saker inför frullen imorgon, fullt som sagt :)
 
Nu sitter jag på mitt rum och tittar på Doobidoo, äter chips och godis! Man får unna sig ibland tycker jag ;)
 
 

Tjoohoo!

Fredag den 13:e som ni alla nog vet vid det här laget ;) Jag har inte råkat ut för någon katastrof än, men dagen är ung! ;) Jag har precis blivit färdig med rummen, samtliga är redo för inflyttning! Idag kommer stället vara fullt, vilket alltid klingar dåligt i mina öron eftersom det innebär att jag måste gå upp tiiidigt. Och städa många rum. Aja, det är ju trots allt det jag får betalt för, haha :D Och jag städar hellre i Spanien än hemma ;) Så det är alltid något!

Just nu sitter jag vid datorn, dricker kaffe och äter lite godis som jag fick i paketet. Väldigt uppskattat ;) *om någon annan vill skicka godis till Edith så gör det gärna* ;)

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen är det lunchtime, can't wait!

BTW - jag äter så himla mycket bröd och det är ju inget bra när man ska försöka vara lite nyttig, haha. Sååå, jag ska sluta med det! Typ en macka och te på kvällskvisten gör inget, men till frukost och mellanmål och så är det no no. Vi får se hur det går! :)

Fint armband jag köpte för en billig slant igår :)
 
Jag har haft repliker från Sällskapsresan på hjärnan hela dagen förresten - "Hått ut och tappa inte orken, för om nio månader kommer storken" "Ta med dig giraffen så går vi på tonga tonga!" "Ah vi bor i Mjööööölbyuee" Hahaha, åh vad jag älskar den filmen!
 

Shrimps

Då var jag hemma igen! Har nyss borstat tänderna och ska snart gå och lägga mig, jag är lagom trött ;) Det var i alla fall trevligt att komma ut och göra något! De jävla räkorna på den restaurangen är så sinnessjukt goda! Smaaaskens, haha.
 
Katre och räkorna!!! 

Johnny Bulls

Jag hade dödat för dessa bootsen, helt sanslöst snygga. Kan verkligen se mig själv i dem också. De är dock i dyraste laget, 1089:- hos Wassens.se!


Torsdag

Idag har allt gått som en dans, med städning och allt. Jag har fixat lunch till och med, haha! Händer inte så ofta så det var en god instats! Jag fick även ett litet paket på posten idag, det uppskattades! ;) Skvallerblaskor, godis och lite sånt! Tack familjen, saknar er! <3 
 
Nu sitter jag och tittar på Seinfeld, om ungefär en timme ska jag ner till byn och träffa byns andra blondin, Katre! Lite kul ändå, bara vi som är ljusa i hela byn i stort sett och vi umgås haha. Vi ska i alla fall bara ses en liten snabbis för hon hade saker att göra, men det är skönt att hitta på något i alla fall. 
 
Idag har vi bara ett rum, ett par på smekmånad! Jag hoppas att de vill ha frukost lite senare, så hinner jag ut och springa imorgon bitti. Det var ett par dagar sedan faktiskt, slarv! Och jag som ska springa halvmara om sisådär 11 månader - skärpning! ;)
 
Så här ser jag i alla fall ut ikväll, klänningen har jag använt ungefär en gång tror jag, haha. Men idag kände jag för den :) Testar även mittbena, lite kul så där haha :D Ser inte ut som jag på bilderna, haha.
 
 

Speeegel speeegel

Vi har ingen våg här, men jag ser allt att lite fett har lämnat denna kropp!!

Skärgårdsdoktorn!!

 

Cravingsss

Det är så mycket mat jag saknar, trots att det inte gått så lång tid haha. Jag och Emma (som ju är i USA) pratade om mat och så igår. Typ smör här smakar bara kemiskt, som margarin typ. Och är det något jag verkligen är sugen på är det lingongrova med gräddost! Det är kärlek det! Och lingongrova med makrill i tomatsås med majonnäs, tomat och svartpeppar! Åh jag dör vad gott! Haha, märks det att jag älskar mat!? ;) Och mammas rigatoni (eller hur det nu stavas)!
Ja, det var det! Jag ville bara avreagera mig lite ;)

Lat eftermiddag framför film! ♥

 

Full rulle

Här har varit fullt sen i torsdags i stort sett vilket gör mig innebär att jag måste gå upp kl 7 och städa en massa massa. Jobbigt värre! Men jag hoppas det lungnar ner sig lite de närmaste dagarna :)
Jag fick nyss veta att Anrikrundan inte börjar förrän den 9e januari........... Jag dööör! Jag hoopades ppåatt det skullr börja i oktober kanske, men neej! Det är ett av mina favvoprogram för er som inte vet haha. Jag får hålla ut helt enkelt :D

080913

Idag gick jag upp tidigt, sköönt. Tänkte först "Ska jag ut och springa?" men det var helt mörkt ute så jag vågade inte, haha. Vem vet vilka vilddjur som gömmer sig i buskarna?! Nej, såna risker tar jag inte ;)
Nu har jag i alla fall varit vaken i hela tre timmar och klockan är bara nio. Sitter i köket nu och väntar på att gästerna ska anlända! 
Läste nyss att det var 10 år sedan Anna Lindh blev mördad, helt otroligt att det var så längesen! Jag känner mig gammal, haha. Jag kommer ihåg att vi hade syslöjd och Marianne kom in och berättade det flr oss haha. Viktig info! ;)
 
 

Skärgårdsdoktorn

Tänkte titta igenom alla avsnitt av Skärgårdsdoktorn nu en tid framöver! Göra min mor lite stolt ;)
 
 

Happy Happy

Tillbaka framför datorn efter en liten springtur! Känner att jag måste utöka den rundan lite framöver eftersom jag har vant mig rätt bra och känner mig inte så trött efteråt. Det är ju bra i alla fall, haha! ;)
Jag skrev ju innan att jag skulle till affären och köpa krängmaterial, men det ska jag inte alls. Efter att jag sprungit var jag inte alls så sugen på det, så är det iofs alltid men det kom så oväntat, haha :D

Så nu sitter jag här och dricker te och äter melon i stället, funkar minsann lika bra det! :D Ska fortsätta sitta här hela kvällen skulle jag tro, haha :)


Meloni

Jag är överlycklig eftersom Christopher Meloni har skaffat instagram och twitter, moget av mig!! ;) #fjortis #fangirling #iblandpassardetbramedlitehashtags
 
Favorithunken!

070913

Igår kväll var jag alone här (förutom gästerna då), sköönt att kunna slänga sig på soffan därute och göra vad man vill haha. Helt plötsligt knackar det på dörren och det står en nisse som skulle fixa telefonen. När han var klar skulle han säga vad som skulle hända nu, gick ju bra med tanke på att mina spanskakunskaper är något begränsade, haha. Mañana och nuevo var väl det jag förstod. Men ja, det löste nog sig! ;)
Förövrigt har de äntligen lagt ut Tomten Är Far Till Alla Barnen på swefilmer, så den tittade jag på igår! Den är ju så fruktansvärt rolig, haha :D Tittade också på Historieätarna! Har aldrig gillat det innan, men jag har blivit hooked.

Sov så jävla dåligt inatt, vaknade flera gånger och var jättepigg. Konstigt med tanke på att jag sovit dåligt natten innan också.
Nu har jag i alla fall städat klart alla rum. Här brukar ju som sagt vara fullt på helgerna och speciellt denna helg när det är festival i Ronda. Jag hann i alla fall precis klart innan rummen kom, så det var ju tur :)
Efter lunchen tänkte jag springa en runda, sen tänker jag nog gå ner till byn och köpa chips eller något. I förrgår insåg jag att det finns ett Supermarket i byn, haha! Trodde bara här fanns små räliga kiosker, men nej :D Vad jag svamlar nu, bäst att säga adjööö! Adjöö! Haha ;*

Fredag igen!

Det är helt sjukt hur fort tiden (skrev först solen av någon anledning haha) går, det var nyss måndag. Jösses!
Igår var jag inne i Ronda, där är en slags festival nu. Tjejer som springer runt i flamencoklänningar och allt möjligt. Rätt kul :)

Nu sitter jag i soffan och catchar upp lite Idol :D Skönt att bara relaxa lite :)

Kvällen

Jahopp, då var ännu en dag över! 42 stycken har passerat sedan jag kom hit, har ungefär 78 stycken kvar! Så då vet ni det :D

Idag har jag faktiskt varit lite duktig, tvättat + städat mitt rum och i vårt tvrum + tömt diskmaskinen! Haha, det är inte illa ;) Jag har hunnit med att springa en liten runda nu på kvällskvisten också, men jag var helt slut i kroppen av någon anledning. Rent konditionsmässigt gick det bra men fick ont överallt, haha. Djävulens påhitt det där med löpning ;)

Börjar bli lite hungrig, så får väl ta mig något att äta inom en snar framtid så jag inte avlider. Japp, det var det jag hade att bjuda på. ELLER JUST DET, jag hittade den äckliga insekten. Så nu kan jag sova gott :D GODNATT!

030913

Heeelt galet vad det blåser ute, det har gjort det både igår och idag. Märks lite att hösten är på G i alla fall, först världens regnoväder sen denna blåst. 
 
Jaha, vad händer idag? Imorse gick jag upp och biffade lite, sen det gamla vanliga (frukost, städa rummen) och sen tvättade jag lite. Åh gud jag trodde jag skulle dö innan förresten, haha. Jag kommer inte på vad det heter , men typ en våningssäng fast det är bara en säng där uppe, ja en sån sover jag i. Så innan när jag skullr ta bort sängkläderna gick jag uppför stegen, den äe eätt hög kan jag tillägga. Jag tittar i sängen och ser en fet insekt, jag tror först det är en spindel så jag ramlar nästan ner för stegen ner i tvättkorgen. Det såg nog lika kul ut som det låter... Jag tog fram min bästa vän insektsdödaraprayen och besprutar hela sängen, men tror ni det äckliga djuret ligger där död? Neeej, det är borta. Så jävla räligt, haha. Nu kan det ligga var som helst... Ja, det är fan inte lätt ;)
 
När alla tvättställningarna är upptagna får man improvisera lite!

Buenos Dìas! (håller tummarna på att det är rättstavat)

Morn morn! Vad tror ni? Var jag uppe och sprang imorse?..... Jaaa, det var jag faktiskt! ;) Dock behövde jag inte gå upp kl 6, utan 07.30 eftersom här bara är ett rum och de ville ha frulle kl 10. Tur där! ;) Hur som helst gick det väldigt bra. Klarade en backe jag aldrig klarat innan, så det går framåt!  
 
Nu sittet jag och äter frukost, underbaart. Det är dagens bästa mål, utan tvekan :D Skulle bara säga det, hörs sen! ♥
När jag kom hem satte jag mig för att pusta ut lite. Då kommer denna galningen springade och sätter sig i knät på en. 

SKRIVER DETTA INLÄGG...

...EFTERSOM DÅ KAN JAG INTE KOMMA UNDAN. IMORGON BITTI SKALL JAG SÄTTA ALARMET PÅ KL. 06.00. SEDAN GÅ UT OCH SPRINGA EN RUNDA INNAN FRUKOSTEN. JAPP, DÅ VET NI DET DETTA SKA JAG GÖRA ANNARS JÄVLAR.

Doris & Gösta

Igår kom jag och tänkta på det gamla barnprogrammet, så jag hittade det på youtube och tittade lite. Haha, helt galet ändå, en ko och en grävling som lever i samma hus. Men det jag skulle säga, inatt så drömde jag att jag var inne i ett öde hus. Jag var med andra människor, men minns inte vilka. Vi går ner för en trappa och så ser jag att där hänger en grävling, alltså hängd med en snara om halsen. Tro fan det var för att jag tittade på Doris & Gösta, hahaha. Stackars Gösta!
 

Malmö

 
Hej igen :D Jag har nyss städat rummet, behövdes verkligen. Jag städade för typ 4 dagar sedan men det är helt otroligt hur smutsigt det blir, fattar inte varför haha. Men men, vad ska man göra! 
 
Nu sitter jag i alla fall i mitt rena rum och tittar på Öster-Malmö. Jag kan stolt säga att jag inte missat en enda MFF-match sen jag kom hit ;) 
 

Gooood morgon!

Nu är det frukosttime och jag sitter och väntar på gästerna. Vi har faktiskt fullt just nu, bara över denna natten som varit men ändå. Har märkt en grej där, på helgerna brukar här vara fullt/nästan fullt - av spanjorer. Bara ett litet konstaterande haha.
 
På tal om något helt annat, när jag kom hit trodde jag att jag skulle äta mindre på grund av värmen. Men neej då, nästan tvärtom! Jag har ätit tre rostmackor och hade gärna ätit tre till haha. Jag äter som en karl här nere! Tur det knappt äts onyttigheter i detta hushåll, annars hade jag nog fått boka två säten på flyget hem ;)
Jaaag just nuu! :)

RSS 2.0