Ajamen hejhej!

Det var minsann ett tag sen jag skrev nu, blir väl så ibland :) Dels för att jag inte direkt har något att skriva och dels för att WiFi:et här har strulat en hel del. Men nu är jag i alla fall här!
I detta nu sitter jag och dricker te, löser suduko och lyssnar på P4! Som vilken 90-åring som helst ;) Det är faktiskt skönt att lyssna på P4, lite skånska <3 DET saknar jag bannemej.

Jag har ju köpt en sudukobok med 1000 st sudukon, tänkte att jag ska vara klar med den innan jag åker hem. Det är tegelstensvarning på den! Så jag har att göra nu när WiFi:t inte är som det ska ;)


Love it

Nu ösregnar och haglar det, underbart!!
 

Oz

Hallo ja! Idag har jag haft två nära spindelupplevelser. Usch, får panik av de äckliga jävlarna. Men jag överlevde! ;)
Nu sitter jag i köket och tittar på Oz, snart lunch!! Pizza idag!! ;D
 
 

Onsdag

Jag var nyss ute och sprang, vad fick jag ut av av det? Två getingstick, och det var allt. Tog samma runda som vanligt och det tog sååå mycket längre tid än vanligt. Nej, fyy. Nu sitter jag och tar igen några Idol-avsnitt som jag missat. Tror dock jag somnar snart för fan vad trött jag är, haha. 
 

Gårdagens shopping

Körde lite lyxfrulle, churros och apelsinjuice!
 
 
Ap-snygg sport-BH från Primark
 
Mindre snygga träningsstrumpor, men det spelar ingen roll. Speciellt inte till det priset ;) Också från Primark
 
Finfin överdel från Bershka. Den är helt svart och inte alls lika genomskinlig som det ser ut. 
 
Tjocka svarta leggins med blixtlås längst ner från Bershka.
 
Tröja från Primark, jag gillade verkligen den men var tveksam för den är lite fjantig. Men bestämde att jag ska ha den när jag tränar, det passar den bra till tycker jaaaog ;)
 
Mörkgrå överdel från Blanco, ser ut som en säck på bilden men så illa är det inte riktigt, haha.
 
SÅ SNYGG. Jag älskar zebramönster och när jag såg denna klockan var jag fast, haha. "Guld" och sen lite blingbling, även denna från Blanco :)
 
Väska från Primark, den är mer mörkröd än vad den ser ut på bilden. Guldiga detaljer på det, så snygg! :)
 
Mycket tjusig oversize-tröja med stenar och nitar vid kragen, från Blanco :)
 
Ja, det var det! Sen köpte jag som sagt 10 par trosor med de känner jag inget behov av att lägga ut bilder på hahaha.
 
 

Ma-a-a-alaga

Jajamen, idag var jag ju i Malaga. Eller WiFi-staden som man kan kalla den, finns huur många öppna WiFis som helst :D Till skillnad från Marbella, där fanns det inte ETT ENDA. Fast nu var det ju inte det vi skulle prata om, haha. Vi och vi - jag, haha.
Där ligger ju två ganska feta köpcentar precis vid busstationen i Malaga, så man behöver inte flänga runt i hela staden vilket är himla skönt. Där finns mycket affärer och jag hittade en hel del, brände runt 1300 spänn men fick en hel del för pengarna! Köpte typ 10 par trosor på Primark, haha. Alltid bra att ha :D Tänkte fota och lägga ut bilder på allt jag köpte senare/imorgon. Köpte bland annat två väskor, jag kommer att komma hem med huur många väskor som helst. Jag har ungefär 6-7 st på rummet nu, haha. 
 
ÅH! Busschauffören!! GUD, han var så snygg! Och jag hade turen att ha samma till Malaga och från Malaga. Han var en klockren 9-poängare! Hade han varit fem cm längre och rakat av de fula polisongerna hade han varit en 9,9 poängare (finns ju alltid lite skavanker, haha). Men han var den snyggaste karl jag sett hittils i detta land. Reeedig pudding, hoppas han dyker upp nästa gång jag ska på utflykt :D
 
Nu är jag i alla fall back at Arriadh Hotel och sitter i köket och försöker bota min huvudvärk. Jag ska träffa tjejen från Estland om någon timme, vi ska käka och lite så. Blir nog trreeevligt!
 
Ja, det var det jag hade att bjuda på! Adjööö kära vänner <3
 
 

LEDIG IMORGON

Imorgon är jag ledig eftersom här inte är några gäster, dessutom får jag lön! Så jag tänkte faktiskt bege mig till Malaga! Hur tråkigt och fult där än var, kunde man inte klaga på affärerna (primark bland annat) :) Ska bli sköbt att bränna lite pengar ;)
 
 

SUNDAY

Idag har varit en bra dag minsann! Två av gästerna här (Från England) har jag pratat ganska mycket med och de frågade i förrgår om jag varit i England och vad jag tyckte. Jag sa att jag älskar England och gärna åker tillbaka osv.
Och vid frukosten imorse sa paret att de äger lägenheter som de hyr ut och att jag gärna fick hyra om jag ville det. Han sa också att det vore lätt för mig att få jobb där och så, och även om jag inte hittade jobb direkt så var det ingen brådska med hyra. Fatta vad coolt! Vi bytte mail, det hade varir så himla kul! England är ju det landet jag vill till mest, Spanien blev det mest för att jag fick detta jobbet liksom :) Men Storbritannien är ju drömmen, åhh!!
 
 

Fredag

Det var den fredagen! Veckorna går i rasande fart :)
Var ute och sprang en runda nu på kvällskvisten, häärligt! I alla fall när jag var färdig, haha ;)
Nej, jag skulle bara in här och säga godnatt. Upp tidigt imorgon för här är fullt för tillfället, så det kommer ta lite extra tid att ordna med frukosten, uppenbarligen ;) Natti ♥




Ännu en eftermiddag

Jaha ja, imorgon var det en månad sedan jag lämnade Sweden. Vilket innebär att jag har tre månader kvar, tiden bara flyger förbi! :)

Nu har vi nyss ätit lunch och jag sitter här och dricker kaffe. Bra,bra!
Var ju ute och sprang igår, gick väldigt bra. Trots att jag inte sprungit på ca 1,5 månad.. Backarna är förjävliga, de pallar jag fan inte springa i. Men man måste ju ha något att jobba på, så kanske bara bra! ;)

Örhängen

Igår när jag låg vid poolen kom det fram två småtjejer med en liten korg, de säger något på spanska och även "two". Jag tittade ner i korgen och där låg örhängen som de antagligen gjort själva. Jag tänkte att ja, varför inte göra dagens insats, haha. Så jag köpte detta par ni ser på bilden. Inte så fina, men tjejerna sprang glada därifrån bort till sina föräldrar som vinkade till mig. Kul att göra deras dag lite :D
 

Heej bloggen!

Idag gör jag något för allra första gången! Kan ni gissa vad? Jag tvättar! Nej, jag har faktiskt aldrig gjort det innan i hela mitt liv. Så då vet ni det ;) Man lär sig något nytt varje dag!
Nu har jag storstädat lite på hotellet. I och med att här just nu inte är så många gäster får man göra lite av det man aldrig gör annars. Som igår storstädade jag köket och idag har jag stått med sopborsten och sopat bort spindelnät i taket på hela stället typ, haha. Och dammat lister, städat balkonger osv. Kul med lite variation! Just nu har vi ett rum och ikväll/eftermiddag kommer två till :) Skriver lite för Amina som är i Sweden just nu, om hon nu läser detta ;)
 
Ikväll ska jag inviga de nya träningskläderna! Tänkte göra det igår men jag var vid poolen ju, och att gå upp och ner för alla backar i byn och sen upp för vårt lilla berg tog för mycket på krafterna, haha. Men ikväll är det dags! Då är det även dags för något mer... Kl. 20.00... På TV4... KOCKARNAS KAMP! Som jag har väntat, men nu är dagen här. Det är så himla bra! Tur att det finns webbtv annars hade jag åkt hem! Haha, kanke inte riktigt ;) Favoritprogrammen som jag inte tänker missa för allt i världen är: Kockarnas Kamp, Idol, På Spåret, Doobidoo och Antikrundan. Det sista är kanske lite otippat, men det är faktiskt ett av mina favoritprogram alla kategorier, haha! Älskar det :D
Nej, nu för det vara nog innan jag svamlar alltför mycket. Här kommer en bild på träningskläderna jag köpte. Dyrt blev det, men det kan man unna sig ;)
 
Jag i detta nu!

The Pool

Träffade Katre igår som sagt, tjejen från Estland. Hon var väldigt trevlig så vi kommer absolut ses igen :)

Eftersom att jag inte hann med poolen igår så ska jag dit idag i stället. Måste jobba på brännan lite, haha ;) Dock stänger de runt den första september, så jag får passa på :)
Så dit ska jag nu! :D



Bild från innan idag :)

Angryyy

Tänkte ta bussen hem kl. 13.30 men tro fan jag missar den. Nästa går inte förrän 16.30... Lagom drygt, blir inte bättre av att det är typ 37 grader i skuggan. Sitter och snyltar McDonalds WiFi så jag har något att göra i alla fall! Nu hinns nog i te poolen med, är osäker på när de stänger. Ojj nu började det brinna i en elledning vid ett hus, lite random sådär :S Det k8m en gubbe springande med en brandsläckare och släckte det. Tur det, haha. Jaha, då blev det lite spänning ändå ;)

Ronda

Jag sitter och äter lite frukost nu, snart dags att ta bussen till Rooonda! Jag ska köpa träningskläder, bland annat haha. Som sagt blir jag motsatsen till snål här
nere ;)



Jag idag! Fortfarande inte säker på om jag ser ut som en hillbilley eller inte, haha. Fast de flesta spanjorskor klär sig fult.. Och de flesta turister ser ju inte så fagra ut.. Så jag tror jag klarar mig ;)

Tomorrow

Imorgon är jag leeedig! Vi har inga gäster nu och alla rum är redan städade så här finns inte mycket att göra så jag är free! Har planerat dagen bra, Ronda - poolen - träffa en tjej från coachsurfing-sidan!

Trodde aldrig jag skulle hitta någon från lilla Arriate där, rätt sjukt haha. Hon är från Estland och vi ska träffas imorgon på kvällen och käka tapas. Så det blir nog trevligt :) Kul att träffa lite folk med! :)

Var nyaa ute på en liten kvällsrunda och nu sitter jag framför TVn och tittar på Seinfeld, The Cheever Letters just nu.. Ett av de bästa avsnitten! Snart blir det sängen för jag börjar bli sömnig, vi hörs imorgon :*

Hej och hå

Pizza blev det till lunch, I like! Nu har jag tråkigt så då hamnade jag här, haha. Om ni vill veta något tragiskt kan jag säga att jag har ooont i en av visdomständerna. De har börjat komma på den vänsta sidan, eller rättare sagt de har hållit på att komma fram under kanske ett års tid. Har ont lite då och då, och nu har jag riktigt ont. Bara det inte blir värre.. Vill helst inte till någon spansk tandläkare, haha. Känns inte som något pålitligt.. Fast det är säkert bara som jag tänker, någon vettig måste ju finnas ;) 
 
Jag bestämde innan att jag ska köpa fler träningskläder, så jag kan exercisa lite. Jag känner mig som värsta soffpotatisen, trots att jag städar och springer upp och ner i trapporna och är ute och går ibland. Så något skall göras åt saken, hehe. Nästa gång jag är i Ronda ska jag hitta lite fiiina grajjor!
 
Det var en liten update det! :)
 
 

Stäääda

Nu har jag städat klart för idag, och det gick som en dans :D Fast det känns som att jag glönt något, haha. Det brukar i och för sig kännas så utan att jag faktiskt glömt något... Aja, vi får se ;)

Ikväll börjar Idol! Jag är så taggad! Hoppas verkligen att man kan se det från utlandet på tv4play, annars blir jag SÅ SUR.
Nej, nu ska jag ta mig en pizza sen väbtar duschen.
Hörsss :)
Fjortisbild delux, är nog lite pittögd också men jag bjuder på det idag HAHA;)


OZ

Då var ännu en dag över, de går så fort! Det är knappt så man hänger med ;) Nu sitter jag i alla fall här vid datorn och gör ingenting i stort sett. Ska dock sätta igång något avsnitt av Oz. Så sinnessjukt bra är det. Den senaste tiden har jag kollat på minst två avsnitt om dagen, det kan inte vara hälsosamt ;) Men så bra asså!!

Nej, Oz ropar mitt namn! Sov gottttt vi hörs imorn <3

Frullebulle

Sitter nere i köket och väntar på gästerna, frukosttime. Kan vara riktigt drygt, vara sitta här och glo haha. Men idag kom i alla fall två av fyra rum tidigt vilket är bra så man har något att göra.

Kan också konstatera att om +/- ett par dagar (antagligen plus) tre månader åker jag hem! Det är så konstigt, det är kul att vara hät och jag trivs och allt det där men jag längtar ändå tills att jag ska åka hem. Får försöka leva i nuet, haha ;)




Puuh!

Idag har det varit full rulle! Dagen började med att jag fick gå upp extra tidigt eftersom en av gästerna ville ha frukost extra tidigt. Så dåligt med sömn för det första! För det andra har jag en riktig seg-dag. Allt går i slowmotion typ, känner mig som Morgan i Ullared HAHA. Och för det tredje... Alla rummen här skulle städas..

Fan vilken tid det tog, haha. Men nu är det klart och jag har även fått lunch i magen! Så nu ska jag snart hoppa in i duschen, finally! :D Sen blir det väl att kolla på någon serie *host* Oz *host* ;)

Serier!

Innan jag kommer hem från Spanien ska jag kollat igenom: Oz, Lost och Friends! Har sett dessa innan såklart (Inte Oz) men något måste jag ju ha att titta på och dessa ska det bli! :D

Heej

Skulle mest titta in och säga att jag lever! Finns som sagt inte så mycket kul att skriva om dessa dagar.

Såg förresten en STOR spindel innan, usch blev helt skakis. Fobin är ett faktum, haha. Jag sa till Amina som dödade den och när hon ska sopa ut den tro fan hon blir getingstucken! Dessa jävla odjur, haha. Ja, det var väl dagens händelse! Tänkte lägga ut bilder senare på det jag köpte i Marbella, mest krafs men ändå!


!
Insta-bild från häromdagen :)

Heej bloggen!

Har helt glömt bort att skriva om min Marbella-trip! Så det tänkte jag göra nu. Bara bussresan dit var ashäftig, vägen gick längs med berget och på andra sidan vägen var det några hundra meter rakt ner i en dal. Så man körde mitt uppe i bergen i några mil typ, haha. Så sjukt långt ner, tur man inte har höjdskräck om jag säger så.

När jag kom fram till Marbella slog tanken mig plötsligt, att jag inte hittar för fem öre, haha. Jag hade ingen karta och jag såg inte turistinfo eller något. Jag tänkte att jag går på ett håll och ser om jag hamnar rätt, och det gjorde jag bannemej! :D När jag hittat centrum gick jag och tittade i lite affärer, gick bort till stranden och så. Käkade en aaasgod Seafood Salad vid någon restaurang vid havet, gud vad god den var! Sen var det dags för hemfärd igen :)

Marbella gillade jag jättemycket, betydligt mer än Malaga. Trots att där är en del turister så känns det ändå väldigt spanskt. Får ni chansen så åk till Marbella, ni kommer inte ånga er! :)

Liten update inför morgondagen

Ja, nu blev det ändrade planer igen! Eftersom det tydligen inte gick någon buss direkt till Fuengirola så skiter jag i det och åker till Marbella i stället! Går liaaa bra det! :D

Bara så att ni är med på det liksom ;) Nu ska jag titta på två avsnitt Oz (kan ju alltid försöka begränsa mig till det..) och sen blir det sägen, alarmet står ställt på kl. 8!
 
NATTI!

Vad jag saknar med Sverige

  • Att kunna gå till affären på 5 minuter och köpa det man är sugen på, som den gottegris jag är ;)
  • Min säng <3
  • Fika med bruudarna!
  • Mammas mat
  • Katterna, speciellt Bjööören!
  • Trodde aldrig jag skulle säga det, men saknar Kristianstad. Att kunna gå var som helst och veta 100 % var man är och vad det är för område, att kunna alla gator innan och utan. 
  • Svenskar! Spanjorer är väldigt spontana och på, hade varit skönt med lite mesiga svenskar.
  • REGN OH GUD JA. En halv dag har det varit molningt här med lite regn, tur är väl att här snart också blir höst. Håller tummarna på konstant regn!!!
  • Brorsans pizza!
  • Alla kläder jag inte tog med mig.
 
Det var det, kortfattat... Saknar alla er därhemma - vänner, familj! <3
 
 

SUUN!

Såja, hemma från poolen igen! Det är såå gött att ligga där och bara göra ingenting. MEN nu har jag varit där två gånger, och båda gångerna har där varit tre gubbar (olika gubbar då) som spanar på en konstant, så jävla irriterande. Tittar man inte tillbaka borde de väl fatta att jag inte är intresserad, men naae då. Riktiga slemmisar. Menmen, det manliga släktet finns det inte mycket hopp för och det visste vi redan. Bortsett från det har jag haft en fiin dag!
Jag använder solskyddsfaktor 30 och jag råkar alltid ta lite för mycket så jag inte får så mycket färg, haha. Ligger där och tänker "Jo, men nu bränns det nog lite.. Eller? Joo, men det är lika bra så jag inte blir helt röd." Och så tar jag ännu mer solkräm, haha, Men i och för sig, hellre att det tar lite längre tid att bli brun än att jag ser ut som en jävla kräfta! Dagens visa ord :)
 
Var förresten ute och gick i går, asså GUD vad jobbigt. Här är en runda med lite backar upp och ner, och i slutet av den rundan VÄRLDENS nedförsbacke. Den börjar aaaasbrant och sen är den inte så brant - men lång. Och igår gick jag andra hållet, då blev det ju uppför istället. Aldrig mer säger jag, haha. Ska bege mig ut ikväll igen hade jag tänkt, om jag orkar.. Nu har jag visserligen gått ändå bort till poolen i de spanska backarna, men en kvällsrunda är aldrig fel ;)
 
Mina eleganta spiror och lite av poolen! :)

Tröttis

Har sovit dåååligt de senaste nätterna och nu när jag hade sovmorgon passade jag på att sova ut lite. Så nu blir det inget Fuengirola, tar det imorgon! Istället tänkte jag dra bort till poolen igen och jobba på brännan lite, haha ;) Rätt skönt att ligga där och göra ingenting :)



Snygg frilla va? ;)

Två lediga dagar

Sååå, nu har jag städat och fixat med frukosten! Vilket innebär att jag är LEDIG fram till på torsdag, underbart! Ska till Fuengirola imorgon och äventyra lite, eventuellt övernatta :) Där bor jääättemånga svenskar tydligen, så det ska bli kul ;) Om det inte blir så att jag övernattar åker jag kaanske till Marbella på onsdag tänker jag. Kul kul! 
 
Jahaa, det var väl det hela haha. Som sagt blir det inte så roliga inlägg när jag bara jobbar. ELLER JO FÖRRESTEN! Ett amerikanskt par hade rescenserat (HUR stavas det?! haha) sin vistelse och detta var det dem skrev:
 
 
I like it! ;)
 

Crappy stream

Försöker se MFF-AIK, det är ju inte det lättaste. Knappast HD-kvalitet på den streamen inte...

"There is a light that never goes out"






Lämna boet

Jag är så sugen på att flytta hemifrån! Nu är jag ju här i Spanien, men det inte for real. Jag vill ha en egen lägenhet, där jag får göra allt själv och bestämma hur jag ska ha det. Har suttit och tittat på lägenheter i typ en timme nu, haha. Blir så sugen!! Nu ska jag in och titta på inredningssaker också bara för det ;) 
 
Till nästa höst ska jag vara klar med igenlästa poäng och vara even med CSN, så jag kan börja ett program och ta studielån. Då ska jag ha hittat mig en liten etta :) Men, innan dess måste jag hem till Sverige och mitt rum hemma hos familjen ;) SEN är det dags! ;)
Här hittade jag en paradislägenhet på söder, så jävla dyr fin!
 

Lördaag!

Idag är det lördag, men tror inte ni missat det! Jag sitter på rummet just nu och chillichillar lite bara. Med kaffe. Och Lucky, lilla voffsingen. Jag sopade nyss på rummet, men nu kommer här bli hår på hela golvet igen.. Men men, han är ju så fin så det kan det vara värt ;)
 
Städade alla rummen idag och det gick galant! Tänkte först att jag skulle lägga mig och sola lite i trädgården, men jag orkar fan inte, haha.. Så nu sitter jag här och gör ingenting! Eller jo, dricker kaffe! :D De har något pulverkaffe som är decaf här så jag dricker det konstant, haha. Så jag ändå kan somna om kvällarna! Ja, det var det jag hade att säga! Ikväll kommer det ett gäng nya gäster, så det blir att ta emot dem och visa dem till rummen. Om ingen hinner före mig, haha. 
Hörs senare, pusss!
 
 
 

Bra dag!



Idag har varit en fiiin daag! Nu sitter jag och relaxar i soffan med kaffe och lite musik. I ett härligt Spanien, jag har det rätt gött ändå ;)

Maat



Sitter och tittar på TV, ett matprogram! En snubbe åker runt i USA och letar efter de största mackorna/hamburgarna och allt vad det kan vara! Blir. Så. Hungrig.

Är det något jag saknar i matväg är det lillebrorsans pizza, den slår allt! Skicka gärna lite på posten ;)

Sun sun!

Idag har jag varit ledig! Lite spontan ledighet är aldrig fel! ;) Dagen har i alla fall spenderats vid badet här i byn. Att hitta dit var lite av en utmaning, irrade bort mig lite men jag fick syn på en familj som såg ut som att de skulle dit så jag frågade dem och de sa typ följ efter oss, och då hamnade jag rätt! Tur det, haha.

Det var väldigt fint där faktiskt, rent arkitekturiskt haha. Tog inga foton, kändes lite fjantigt att gå runt där och ta bilder. Men jag behövde den solningen, jag har blivit blekare sen jag kom hit haha. Det är föör varmt för att ligga i trädgården. Men vid poolen är det perfekt så dit kommer jag gå igen :)

HEJ :)

Idag har allt gått som på räls, städningen gick bra och frukosten likaså! Har nyss duschat och snart är det lunchdags, så det vore dumt att klaga ;)
Det blir inte så roliga inlägg dessa dagar när jag bara jobbar, så om ni har frågor eller liknande kan ni ju passa på att fråga NUU. Annars är det kanske försent?! ;)



Bild från gårdagens powerwalk :)

I DAG HAR JAG VARIT I SPANIEN I TVÅ VECKOR!

Tiden går så fort! Helt plötsligt står jag där, på Sturup och hackar tänder i den svenska kylan!! ;)

Onsdag!

Denna dagen började illa, försov mig uhhh! MEN inte så mycket som tur var! Dessutom var det bara 3 frukostar, hade varit värre om det varit fem, då hade jag nog somnat om igen av bara tanken, haha. Det blev i alla fall inga problem, hann med allt som jag skulle.

Nu sitter jag inne på rummet - dricker kaffe och tittar på Oz :) Sista avsnittet av säsong ett, sakta men säkert! Riiiktigt bra är det. Började egentligen titta eftersom att min man Christopher Meloni är med i säsong två, men GUD vilken bra serie. Se den!! ;)
Skulle bara titta in och säga hej och att jag lever! ADJÖ

Málaga!

Idaaag har jag som sagt varit i Málaga. Väldigt.... Opersonlig stad eller vad man ska säga. Fula hus och inget roligt att se direkt. Men jag hade kul ändå, hade ju shopping i sikte! ;) Jag hittade till Primark och lyckades hålla igen lite, kom ut därifrån 28 euro fattigare! Kollade i lite fler affärer och så, käkade på Taco Bell för första gången. Quesedillas (eller hur det nu stavas..) köpte jag, gud vad gott <3 Känner att jag skriver väldigt osammanhängande, haha. Så jag lägger upp bilderna på dagens fynd + det jag köpte i Ronda igår istället!
 
 
Plain vit t-shirt, alltid bra att ha.
 
Kuvertväska, 15 euro. Ser liten och ful ut, men den är snygg! Och kanske 12x25 cm
 
Såna som ser ut som pyjamabyxor ni vet? Har velat ha såna hur länge som helst och dess var SÅ snygga så jag högg!
 
3 euros för dessa! Var tvungen att köpa i storlek 42 (har 40 i vanliga fall), storlekarna här nere är småååå
 
Helt vanligt vitt linne
 
Jäääättesöta trosor!
 
SÅ SNYGG <3
 
Mycket snyggare än min andra Guns n' Roses, eller vad säger du mamma? ;)
 
Haha, ja denna bilden blev värst av dem alla. Gråa cykelbyxor med rosa/orangea detaljer..
 
Det var det! Köpte även en hårborste, en liten Buddha-figur och lite sånt kraffs. Men det orkar jag inte fota så ni får nöja er med det, men det gör ni nog ;)
 
NATTI PÅ ER I SVERIGE <3
 
 

Hej och hååå!

Nu sitter jag i min säng, nyduschad och äter pringles! Jag har varit sugen på chips ända sen jag kom hit i stort sett men glömt bort att köpa när jag varit i närheten av någon affär. Nu kom jag ihåg det och köpte två pringlesrör, minsann! Så nu kan jag frossa <3 hahaha.
 
Ska strax gå och lägga mig, måste upp tiiidigt imorgon! Eller ja, inte så tidigt i och för sig. Men halv åtta är alarmet satt på. En och en halvtimme senare sitter jag nämligen på bussen till Malága! Ska bli kul riktigt faktiskt! Som jag skrev i något inlägg var jag där när jag åkte från flygplatsen, så jag kan orientera mig lite där. Känns lite tryggt, som den mes jag är tar jag sällan risker haha. Det ligger ett shoppingcenter precis bredvid busstationen, där det minsann finns ett H&M. Även Primark finns i Malága, ska bara se till att hitta det! Eller kanske bäst om jag inte gör det.. Kan stå mig dyrt, haha.
 
Godnatt alla snyggingar, hörs imorgon!
(på tal om snyggingar såg jag den första spanska 9-poängaren, han var otippad nog en busschaufför, haha!) 

Dagen

Dagens shoppingkassar! Innan jag åkte hit tänkte jag att jag inte kommer slösa så mycket pengar. Jo, tjena... Fel hade jag ;) Köpte bland annat dessa snyggingar! Nike Revolution 2, endast 37 euro! Alltså inte ens 370 spänn. SÅ snygga. Ful bild men det är en annan femma ;)
 
Ronda
 
Invigde skorna. Riiiktgt sköna var de! :D 
 

Ledig dag

God morgon!
Idag är jag som sagt ledig, ska bli sköönt. I detta nu sitter jag i köket och äter frulle (macka, vatten och yogurt - spanienlyx ;)) och väntar på att tiden ska gå lite. Klockan 13 tar jag bussen till Ronda och fördriver lite tid där. Tanken var ju egentligen att jag skulle åka till Marbella eller Fuengirola (tror jag det heter haha) men hittade som sagt inget bra hostel.. Synd, för det hade ju inte varit helt fel! Men det får bli en annan gång :) Imorn ska jag i alla fall åka någonstans. Funderar på Malaga, där var jag lite när jag åkte från flygplatsen så jag hittar lite och så. Känns bra :) Men vi får se hur det blir! 
Nu ska jag äta upp frukosten! Hörs ikväll <3
yes, fyra nästan identiska cambilder... Men det är tanken som räknas, haha ;)

NU TACKAR VI KAJSA FÖR DEN NYA LOOKEN! ;) <3

:D

Bildbomb!

Här kommer bilder på lite allt möjligt - hunden, "Lilla-Edith" (dricksgrisen), receptionen, salongen, utsikten och min dusch hahaha

ARGH

SKULLE GÅ UPP PÅ TAKTERASSEN OCH TA FOTO. OCH VAD HÄNDER? OUT OF NO WHERE KOMMER SPANIENS ARGASTE GETING OCH STICKER MIG I FINGRET. VAD HAR JAG GJORT DIG LILLA GETINGEN? JAG SOM ALLTID SLÄPPER UT ER ISTÄLLET FÖR ATT SLÅ IHJÄL ER. TACK VAD SNÄLLT AV DIG.

Update

Det vänder snabbt här alltså, igår hade vi bara ett rum ledigt. Idag är här inte en käft. Det gäller att hänga med i svängarna! 
Har jobbat lite idag, sen kommer jag att vara ledig 2 hela dagar. Kommer bli gött det. Har lite utflyktsplaner! Tanken var att jag imorgon skulle åka till Marbella och på något billigt hostel över natten. Meeen jag hittar inget billigt, har kollat på alla sidor jag hittat och det billigaste kostade 30 euro. Och det verkade ligga rätt off. Så vi får se hur det blir! Annars kan jag ju åka till Marbella en dag bara, sen till någon annan stad i närheten en dag. Men det löser sig på något sätt! :) Det fanns också en "svensk" stad i närheten, där bor det tydligen huuur många svenskar som helst. Hade ju också varit lite kul!
 
Nej, jag är inte naken!
 
Tänkte lägga upp bilder på hotellet lite senare, så ni får se hur jag har det här ;) Hörsss seeen puss på DIG

Dessa två saknar jag!!




Beck!

Hejheej! Är ensam här nu, så jag sysselsätter mig bäst jag kan. Just nu tittar jag på Beck! De har en liten filmsamling med lite alla möjliga filmer, bland annat alla Seinfeldsäsongerna ;) Känns som hemma ♥ haha




En vanlig dag

Som rubriken antyder tänkte jag berätta hur en vanlig dag ser ut för mig här nere. Den börjar kring åtta, då är det dags att ordna med frukosten. Ta fram pålägg, koka kaffe, tevatten, göra apelsinjuice osv.. Tar sin lilla tid faktiskt ;) Igår tog det jättelång tid av någon anledning, tur jag fick lite hjälp (gör det själv oftast) annars hade jag nog fått ett nervöst sammanbrott haha.
Men i alla fall, när frukosten + diskning + städning av köket är färdigt är det stääädtime. Rummen, trappan, salongen... Det tar också sin lilla tid, 2-3 timmar. Det är faktiskt inte så tråkigt som det kanske låter, man hinner inte tänka så mycket så tiden går rätt fort. Och det var en dag det, haha. Om det inte kommer gäster på kvällen dvs. Då visar jag dem till rummen och så där. Så jag har ganska mycket ledig tid. Brukar inte göra så mycket iofs, typ kolla surrrfa lite, läsa, kolla på serier och filmer och så. Men det är bara skönt att inte göra så mycket, speciellt när det är så pass varmt ute! :)
 
 

RSS 2.0