15 weeks to go!

Insåg nyss att jag har varit här i exakt en vecka nu, tiden går fort! 1 down, 15 to go! ;)
 
Har läst lite nu på kvällskvisten (roligaste ordet haha), Laura Palmers Dagbok. Kärleeek. Nu ska jag i alla fall sova, är såå trött. Upp kl. 7.40 imorn igen, hårda bud! ;)
 
 

Lite bilder från min dag i Ronda!

Har letat efter en liknande ryggsäck från H&M hela sommaren! Så hittade jag denna, som ser nästan likadan ut så jag kunde inte låta bli! Linnet är lite fjortis - jag vet! Meeeen... Favoritfärgerna, en av mina favoritstäder OCH favoritsiffran... How could I not!? 
 
Nu kan jag sova gott om nätterna ;) Fiiint ugglehalsband. Det ser ganska stort ut på bilden, men det är rätt så litet :) 
 
Solbrillor kan vara bra att ha när man är i Spanien! Uggleörhängen! Ser också vääldigt stora ut på bilden!
 
 
Och lite turistbilder!
 
 
 
 
 
 

Framtidsplaner!

Eftersom de byter "anställd" här var fjärde månad måste jag ju planera lite inför nästa vår redan nu, så jag inte kommer hem och får sitta hemma hela året. Hur kul är det liksoom? ;) Sååå, nu har jag tittat på lite kurser på högskolan i Kristianstad. Jag hittade sex stycken som verkade intressanta, 15hp på samtliga. Lagom länge.. 
För er som inte vet (vilket är nästan alla, haha) så måste jag ta igen minst 11,5 poäng innan jag får söka studiemedel/lån. Detta eftersom jag hoppade av Kandidatprogrammet jag gick innan utan att ha hunnit ta poäng. 
 
När detta är gjort hade jag tänkt söka till något program. Jag är nästan helt säker på vad jag vill gå, men jag håller det hemligt lite till, haha ;) Fast ni som känner mig kan nog lista ut det :)
 
Menmen! Det var det om det! :)

Hej friendzz!

Här i Espaniaa är allt finfint! Idag är nog den varmaste dagen hittils, så jag stannar inomhus hehe. Så rolig är jag ;) Aja, nu är det i alla fall siesta-time! För er som inte är så insatta i Spanien kan jag ju skriva hur en dag funkar, typ. Frukost som vanligt, lunch kring 14-15, sen är det siesta eftersom att det är way too hot för att orka hålla igång. Inte inomhus iofs.. Siesta är i alla fall en bra grej när man sovit dåligt på natten :D Vid 9-tiden är det kvällsmat sen är man färdigäten 10-11 och då är man så mätt så man somnar, #matkoma. Ändå smart att ha sovstund efter varje måltid, haha. Nej, nu svamlar jag lite känner jag, över till något annat.
 
I morgon har jag min lediga dag och då ska jag till Ronda och kolla läget. Shoppa, luncha, turista och allt sånt där. Blir nog väldigt treeeevligt tror jag. Kan skriva att hotellet ligger preciiis utanför Arriate, en liten by. Denna by ligger i sin tur 5km från staden Ronda. Så nu kan ni det! 
 
Tänkte förresten gå upp på takterassen och fota utsikten ner till byn (som man inte riktigt ser från mitt rum) men när jag kom fram så satt där en rälig spindeljävel så jag sket i det, haha. Den var nog inte större än 1,5 cm stor, och det är den största jag sett hittils. Thank God <3 
Här kommer de bilderna jag tog från rummet i alla fall :)
 
 

Lördag

Hejheeej!
Denna dagen har gått så fort! Började med att jag för första gången skulle vara med och fixa frukost! Det gick bra, serveringen gick också bra. Jag har också lärt mig lite halvt hur man tar betalt, så snart har jag full koll här haha ;) Sen var det städdags! Tog väl två timmar kanske! 
Nu är jag ensam här och vaktar! Äter glass, dricker te och tittar på Runaway Bride. Jag har faktiskt inte sett den innan! Tittar bara för att Christopher Meloni är med iofs ;) Den mannen slår allt!  
 
 

Ifall att någon skulle sakna my face så får ni denna bilden ;)

 

Snilleblixt

Kom på en grej innan idag! Det förbränns säkert en hel del kalorier när man städar (som jag gör mycket) och sen äter man ju inte lika mycket som i Sverige, med tanke på värmen! Inte så mycket småätande heller. Sen dricks det massa vatten också, vilket är bra om man ska gå ner i vikt. Sååå, med lite tur har jag blivit lite slankare tills att jag kommer hem i december haha ;) Bara så att ni vet liksom haha;)

Första riktiga jobbedagen!

Hallååå ja!
Idag har varit min första "riktiga" jobbdag. Har städat i rummen och salongen. Damma, moppa, sopa, bädda och skura, så det tar sin lilla tid. Har också varit helt slut i huvudet idag, beror säkert på värmen. Noll energi, lagom till att jag skulle städa, haha.
Just nu är det rätt mycket dötid. Satt och kollade på Ensam Hemma 3 innan och reklamen måste ha varit minst en kvart. Utan att överdriva det minsta.. Men jag orkade inte kolla längre så nu sitter jag inne hos mig och dödar lite tid och väntar på att gästerna ska komma.
 
Igårkväll när jag inte hade något att göra gick jag ner till Arriate och kollade läget där lite. Väldigt mysig by! Tog lite foton men jag kände mig som världens turist så det blev inte så många haha ;) Här är så mycket backar och sånt, riktigt workout, haha. Var helt svittig när jag kom hem, men men! Snygg rumpa lär jag få i alla fall, haha. 
Bilderna blev jättestora, men jag orkar inte fixa med det nu #latmask
 
Arriate
 
 
Utsikten ner till byn från hotellet.
  

Instabilder

Två bilder från instagram, den första är på utsikten från mitt rum. Den andra bilden är på Lucky, min buddyyy!

Första inlägget!

Heeeej Sverige!
Eftersom ni tjatat så har jag ju inget val, måste blogga! ;) Haha, nej men det kan ju vara kul tänker jag. För oss alla haha.
Jag har varit här i nästan 24 timmar nu och än så länge känns allt jättebra. Amina och Eduardo (de som äger hotellet) är hur snälla som helst. Jag och Amina var inne i Ronda idag och turistade lite. Tog inga foton denna gången, det får bli vid ett annat tillfälle. Fint är här i alla fall! Vi käkade glass, sen kom Eduardo och hämtade oss och sen bjöd de mig på Tapas! Aldrig ätit det innan så de tyckte det var dags, haha. Gott var det! Lite nytt sätt att äta på, alltid kul :) 
 
Här är dåligt med gäster nu tydligen, så här finns inte så mycket att göra. Jag har inte ens behövt jobba något än, hehe. Nej, nu måste jag ut i köket och hämta vatten! Törstig som en gris. Hörs seeeen pusspuss

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0